Elkaar leren kennen
Je baby is negen maanden veilig in je baarmoeder gewiegd en gevoed. Dan komt het moment dat het nieuwe leven start. Dat is voor jou en je baby een hele grote overgang. Alles is niet meer vanzelfsprekend aanwezig. Er gebeurt zoveel en… begrijp je elkaar wel voldoende?

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leer je de taal van de baby te verstaan, de ‘lichaamstaal’. In de eerste negen maanden is dit de enige taal die de baby spreekt.
Door babymassage slapen de baby’s regelmatiger. Ze krijgen een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Met shantala-massage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor je baby. Doe jezelf en je baby een plezier en ontdek de rijkdom van de Shantala babymassage, gebaseerd op een eeuwenoude Indiase traditie.

Wat leer je nog meer?

  • Optillen en dragen van de baby op haptonomische wijze
  • Het belang van vertragen
  • Wat te doen bij darmkrampjes
  • Spelen met je baby
  • Vele praktische tips
  • Als ondersteuning van de babymassage oefenen we een stukje massage op elkaar (over de kleding heen).

Waar, wanneer en hoeveel kost het?
De cursus is bestemd voor moeders of vaders met baby’s vanaf ongeveer 4 weken tot 9 maanden. De cursus bestaat uit  4 lessen van ongeveer 2 uur. Op dinsdag van 10 tot 12 uur en op donderdag en vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur. De kosten zijn €110,-  Het is ook mogelijk om de cursus op de zondag te volgen. Dit speciaal voor vaders of om samen met je kindje te komen. De prijs is dan in overleg.
De locatie is in Tolhuis of eventueel in Lent/Oosterhout bij iemand thuis. De volgende cursus start op  en dinsdag 29 oktober in Nijmegen.

Wil je ook meedoen of wil je meer informatie? Mail dan naar: info@aktiefzwanger.nl