Corona

Ook nu, tijdens deze vreemde tijd, kan je de baby massage cursus volgen. Deze
wordt online gegeven in groepjes van maximaal 3 moeders/vaders.
Even bijzondere aandacht voor jou en je kindje. Deze cursus blijft mogelijk. De live cursus kan gelukkig ook weer!

Elkaar leren kennen
Je baby is negen maanden veilig in je baarmoeder gewiegd en gevoed. Dan komt het moment dat het nieuwe leven start. Dat is voor jou en je baby een hele grote overgang. Alles is niet meer vanzelfsprekend aanwezig. Er gebeurt zoveel en… begrijp je elkaar wel voldoende?

Babymassage is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen. Zonder woorden leer je de taal van de baby te verstaan, de ‘lichaamstaal’. In de eerste negen maanden is dit de enige taal die de baby spreekt.
Door babymassage slapen de baby’s regelmatiger. Ze krijgen een betere spijsvertering en een groter besef van geborgenheid. Met shantala-massage, die eenvoudig te leren is, activeer je zowel je eigen zintuigen als die van je baby, waardoor je intuïtief aanvoelt wat goed is voor je baby. Doe jezelf en je baby een plezier en ontdek de rijkdom van de Shantala babymassage, gebaseerd op een eeuwenoude Indiase traditie.

Wat leer je nog meer?

  • Optillen en dragen van de baby op haptonomische wijze
  • Het belang van vertragen
  • Wat te doen bij darmkrampjes
  • Spelen met je baby
  • Vele praktische tips
  • Als ondersteuning van de babymassage oefenen we een stukje massage op elkaar (over de kleding heen).

Waar, wanneer en hoeveel kost het?
De cursus is bestemd voor moeders of vaders met baby’s vanaf ongeveer 4 weken tot 9 maanden. De cursus bestaat uit  3 lessen van ongeveer 1,5 à 2 uur. De cursus is op dinsdag en woensdag van 10 tot 12 uur.  De kosten zijn €130,-

De volgende cursus start dinsdag 4 juni
Het is ook mogelijk om de cursus op de zondag te volgen. Dit speciaal voor vaders, of om met z’n tweeën met je kindje te komen.
Hiervoor kan je contact met mij opnemen om samen een datum te plannen. Kosten €160,- voor 3 lessen ( max 3 ouderstellen). Volgende cursus start 3 december. Deze zit vol.

De locatie is in Tolhuis.

Wil je ook meedoen of wil je meer informatie? Mail dan naar: [email protected]